Friday, December 16, 2011

Ya Allah ..

I really miss these and these people. Please, 
"Wish you were here"
 I really damn wish you guys are here.



Kadet Polis F3 '11, kita menangis kan kan. Terkilan sangaaat time nih.














Final Exam's over. Ya Allah bersyukur nya time nih --"




Potter fever much? HIHI

WE RCOK. We seriously do!!


I respect both of you.








Thnks miri :')

Nxt year will be a year of glory :D










Bangga nyoh x)









Trouble makers much? hahaks




aku rinduuuuuuu semua ni :')
Kawan kawan, I know how we all fear changes in 2012. Tapi perubahan itu suatu yang pasti. And it can bring good. Kita banyak mengenali di kala menghadapi PMR. And bila tahun hadapan.. semua orang akan kembali ke rutin seperti biasa. Kita dah tidak boleh anggap semua ini akan stay the same forever.
Perubahan itu baik. percayalah.
Buat macam aku, bila rinduuuuuu sangat, tgk aja semua gambar yang kita dah klik klik okay? Sebab itu lah aku sukaaaa sangaaaat candid korang x) buat penawar rindu bila nanti diserang penyakit yang susah nak dielak ini :') that is why. Bila aku tengok gambar gambar dalam hardisk aku nih, yang mostly candid korang, aku tergelak sorang sorang.
what awesome memories they are ...
Thank god, I'm in STF and I had the chance to get to know you all.

Sabrina Mustam, aku teringat kau malam ni. Kau dengan Raja <3 dah rindu lettew.


xoxo, qisya :)

6 comments:

Oyinn said...

weyh . sweet nye . the best memories .. haha ..

=CimunK= said...

haha,,,gambar mase aktiviti mufaz,,,,
tetibe rindu nak buat aktiviti mufaz,,hahaha,,

Noorfaqihah said...

me likey:) mish you too~

rajanajeeha said...

eh, aku rindu kau jugakk,
(berq' jugak)

nurulsabrina said...

yeah.imytooooooooooooooooooooooo<3

fabbel ghaffar said...

i miss you too.
tahap giga tera.