Friday, December 16, 2011

Permata Pintar

Aku tanak Quints berkurangan :'(
But I know, kalau aku kat tempat korang pun, maybe it's better to be in that school.
So, we will not stop you guys to get what's the best.
We will pray for you all, Izzah, Alya, Naziha, Farhanah.
We will, insyaAllah.
Kalau korang dapat, janganlah lupakan 140 kami yang lain okay ?
We will support whatever your decisions are.

Kalau dulu aku tak kasi Izzah pergi. 
But that would be selfish of me..

Dah kalau rezeki diaorang dapat, siapalah kita nak menghalang ..
Kitaorang merelakan anda semua, mengejar impian dan cita-cita masing-masing.
Even kalau korang dah bukan di STF lagi, you would always ALWAYS be a part of Quintessence :)

2 comments:

alya:] said...
This comment has been removed by the author.
alya:] said...

thank youuuu :')