Monday, November 14, 2011

People

33351123_large


Now, let's talk of randomness?
People. Dalam duniaaa nih ada banyak jenis orang yang bermacam ragam
  1. Ada yang senang nak ngam dengan ramai orang. 
  2. Ada yang boleh dengan certain people je.
  3. Ada yang suka diam diam sorang sorang berak pun orang tatau
  4. Ada yang kecoh bagai nak rak padahal jiwa dia banyak problems.
  5. Ada yang own a very unique personality but well, decided to hide in an empty box
  6. Ada yang heartless tahap kalau mintk maaf pun buat donno je
  7. Ada yang gila sensitive kalau menangis tuh bergelen.
  8. Ada yang LOUD gila, that if spend time with them, we can almost forget our problems
  9. There's those who can just be quite while we pour out of all tears
  10. Ada yang gelak kronik gila sampai kita pun sama sama terguling tawa
  11. Ada yang hanya boleh dibuat teman tapi bukan kawan bercerita
  12. Ada yang setia dengan kita even though dia ditinggalkan
  13. Ada yang buat apa yang terbaik untuk kita,even that means hurting themselves as long as we're in the state of happy
  14. Ada yang cepat give up and left all those promises
  15. Ada yang suka buat kita marah tapi terharu juaa
  16. Ada yang dah kenal kita sampai dia boleh tahu our feelings and emotions
  17. Ada yang sayang kita dalam diam and takpernah nk express kan sampai lah satu saat bila semuanya terlambat
  18. Ada yang dengki whenever we're with those who make us happy
  19. Ada juga yang sanggup bagi kita tiru homework so kita tak kena marah
  20. Ada yang makan kawan     
  21. Dan banyak lagi jenis.
  22. And kita masih belum habis explore mereka.
  23. It's now or never right?


My question would be,
Kau rasa kau nombor yang keberapa?
I just hope you wouldn't choose the  20th :)
If you choose 1st, I bet you get so many birthday presents. But bear in mind, that among of all those you befriend, not all of them can treat you and appreciate you like your-true-friend. So, even kau banyak kawan pun,jangan sampai tinggalkan yang lain..
If you choose 14th, then I've nothing to say except how dissapointing of a human you are.
Whereas if 17th is your choice, you seriously better tell your friends how much they mean to you.Or you'll be left with nothing but memories.
15th? Change. Jangan bergaduh lah man. Gaduh kecik kecik lama lama jadi yang besor punya. okayy?
Kalau kau yang ke 18 then aku benci kau :) haha takde lah. cuma kenapa kena benci sgt? if you truly care fr someone, you should willing to do almost anything to make sure she smiles :)
Pilihlah which kind of friend you are. I got so much more in  my head right now, but I've got take my lunch. Sebab lapar :)
Later dudes. Babai.




3 comments:

HANAAA:) said...

aku taknak jadi yang 16th .
aku sayaaaaangggg kau <3
forever friends ? (:

Qistina Y :D said...

Aku pilih 8 dgn 10 :)

Qisya said...

insyaAllah forever, hanna :) ye qisyune ye, aku tau tuh :))