Thursday, December 30, 2010

A1-1 2009

RINDU GILA BABI NGAN KORANG
Tadi ayah aku transfer gambar kat laptop dia yang belong to me. so masa aku nk sort out rubbish and necessary things, aku terjumpa lah gambar tahun lepas. masa tuh 31.10.09 , dorm A1-1 sambut bday noreen :) yang aku igt, gimik is that ada yg bawk noreen beli burger and try to distract noreen dari balik dorm until kitaorg siap en buat kek. haha. then after tht, ada lah sesi tgkp gmbr yg sgt lah bodoh dan fun (!) aku igt lagi yg aisyahshu mcm jadi man and fabbel jadi girl then korang buat drama. hohoho lawak bhaaaaaai kau rindu gila korang. aku rindu jerit OFFLIGHT aku rindu every weekends nnti mesti akan ada orang bwak balik food and share lah 37 orang satu dorm tuh. kadang kadang ada yang bwk senyap senyap sbb tak cukup nk share ngn semua orang. then kalau bawak buah mesti lantai melekit and ada semut. so aku pun dalam mode ketua dorm soh org duty malam tuh. mop lps offlight. korang merungut aku buat bodo je HEHE. sorrriii aku tau aku bukn lah ketua dorm yg baik haha nih betul punya confession. aku pun tanak jadi doh, ntah cmne ntah aku kena jdi. then ada kes yang bla bla tuh sampai cikgu pun tau. then yg aku buat meeting malm mlm tuh buat slow talk then semua mcm menangis then salam salam semua ahli dorm mintak maaaf sbb ngumpat, gaduh and bla bla. then k intan masuk sbb masa tuh dah way offlight tapi f1 still tak tidur lgi. dia marah sbb kitaorg bising and stay up. then dia point kat aku sbb ketua dorm tak suruh dorm tidur lagi. then korang ckp sorry kat aku padahl korang innocent gila. aku sayang gila time masa ktorg nk tunggu bukk puasa then baring baring kat depan pintu tuh. time dorm ktorg dinobatkan dorm paling bhantu 09. then ada yang lagu hantu tuh, yg dia nyanyi lagu bed tuh. then semua mcm pandang aku sbb aku nya bed no1 HAHA. then kalau outing bmlm, yang tk balik nnti semua pindah bed then share share, duty toilet. and aku miss time f1 kena marah ngn f4 sbb bgn lmbt tuh. then ktorg kena gi mufaz kol 0530. then kalau ada activity block ktorg sumer mcm bangang gila tanak join lah smpai ada yg rela hati tlg formm8 :) aku rindu time nk exam sumer mcm study sama sama dalm dorm. time nk mandi pagi pagi, rebut toilet yg best, then masa toilet tada air tuh, ada yg mandi kat toilet guru lelaki lah toilet kat sekolah lah .. sbb takut nk mandi kat toilet sblh HOHO. then time raya, buat kad and mintk maaf all that. masa dorm banjir tuh lagi lah. semua bertungkus lumus bersihkan dorm. mcm dah jadi mangsa bencana alam pulak -,- haha. lps nih dah takde dh A1-1 :'( selamat tinggal
sumpah miss gila babi.

6 comments:

Noorfaqihah said...

serius aku pon rindu gila. dulu aku rasa kenangan tu paling pahit,, but now, SO SWEET!!

p/s: Aku nak cerita jugak kenangan aku!

fiqaa said...

kau ta ckp time homesick.tuu lg best.HHA.

fiqaa said...

kau ta ckp time homesick.tuu lg best.HHA.

Oyinn said...

haha birthday aku paling best kott . even mase tuhh aku geram giler sebab lme giler nk tunggu burger tu siap . zyfa.. dia yg suro aku tunggu dye kt situ LOL ...

nurulsabrina said...

yolah syaa ku syg aku pon rndu mung :)

nurulsabrina said...

yolah syaa ku syg aku pon rndu mung:)